Sałatka konserwowa

Produkty:

  • papryka konserwowa

  • ogórek konserwowy lub kiszony

  • kukurydza konserwowa

  • groszek konserwowy

  • dynia konserwowa lub pieczarki konserwowe

  • parówki sojowe.

Sposób wykonania:

Odcedzamy i przepłukujemy wrzątkiem wszystkie konserwowe warzywa i grzybki, kroimy ogórek, dynię i grzybki oraz parówki sojowe i mieszamy wszystkie składniki. Możemy dodać majonez własnego pomysłu (oliwa miksowana z mlekiem sojowym i sokiem z cytryny, ew. majonez).

http://badzweganinem.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?835154

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: