Wege flaczki

Składniki:

  • kotlety sojowe

  • 2 grzyby (pieczarki, boczniak, shitake)

  • bulion wegański

  • łyżeczka kaszki manny

  • olej lniany

  • zielenina

  • liść laurowy, majeranek, sos sojowy

Ugotować i pokroić w paseczki kotlety sojowe. 2 grzyby (pieczarki, boczniak, shitake) pokroić w cienkie paseczki. Gotować ok. 10-15 min. w bulionie z dodatkiem liścia laurowego, majeranku, sosu sojowego. Pod koniec gotowania dorzucić paseczki kotletów sojowych i kaszkę mannę. Po ugotowaniu, dodać olej lniany i zieleninę.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: