Spaghetti bio z sosem z nerkowców

Składniki:

  • makaron razowy

  • patison

  • parówki wegańskie

  • pomidory (2-5 szt.)

  • 3 łyżki zmielonych nerkowców

  • sól, pieprz, zioła do smaku

  • łyżka oleju

Sposób przyrządzenia:

Ugotować makaron. W osobnym garnku przygotowujemy sos. Na odrobinie oleju podgrzewamy pomidory, aż zmiękną, dodajemy pokrojonego w kostkę patisona. Wszystko gotujemy do zmięknięcia patisona, dodajemy pokrojone parówki, zmielone nerkowce. Zagotowujemy doprawiając wg uznania.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: