Zupa warzywna z tofu

Do gotującej się wody wrzucamy warzywa, jakie mamy pod ręką. Tym razem użyłam fasolki szparagowej, groszku zielonego (razem ze strączkami), cukinii, pomidora. Wrzucamy najpierw fasolkę, która gotuje się dłużej, później kolejne składniki, na samym końcu pomidora. Następnie dorzucamy pokrojone, wcześniej podsmażone tofu. Doprawiamy ziołami, sosem sojowym.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: