Gulasz owocowo-warzywny z tofu

Składniki:

30 dkg tofu

30 dkg pieczarek

1 papryka czerwona

1 papryka żółta

1/2 pomarańczy

1 jabłko

1/4 miodowego mango

Przyprawy: pieprz sól 1 łyżeczka kolendry, 2 łyżki sosu sojowego i wegetę wegańską szwajcarską /można też ją zrobić samemu z suszonych grzybów, warzyw i ulubionych przypraw miksując w blenderze/

Osobno podsmażyć obrane ze skórki pieczarki i drobno pokrojone papryki z owocami. Kiedy wszystko odpowiednio zmięknie, dodać tofu i resztę składników i podsmażyć, mieszając.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: