Makaron z musem truskawkowym

Składniki:

makaron razowy BIO np. z mąki orkiszowej

truskawki

cukier waniliowy

banan do dosłodzenia

Do umytych i oczyszczonych z szypułek truskawek, dosypać trochę cukru waniliowego. Jeśli truskawki wymagają dosłodzenia, wrzuć dojrzałego pokrojonego banana.

Wszystko rozdrobnić blenderem aż powstanie gładka koktailowa konsystencja.

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i polać koktajlem truskawkowym. Jem to danie na śniadanie , obiad i kolację, dopóki nie skończą się tryskawki.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: