Serek bananowo – brzoskwiniowy

Składniki:

1 kostka tofu naturalnego

brzoskwinia świeża lub z puszki nie w sezonie

banan

Cukier waniliowy

słód kukurydziany (jasny)

Można dosmaczyć naturalnym syropem z jabłka bez cukru.

Tofu pokruszyć do miseczki, pokroić banana i brzoskwinie, a następnie mieszając blenderem uzyskać konsystencję twarożku.

Pycha na lekkie śniadanko i każdą inna okazję.

Smacznego!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: