Grzanki na szybko

Co zrobić, gdy zostanie czerstwa razowa bułka?

Rozmieszać wodę i mąkę do konsystencji ciasta naleśnikowego, dodać troszkę soli i przyprawy ziołowej. Bułkę pokroić w plastry (2-3 części). Można na bułce ułożyć kawałek wegańskiej wędliny, bułkę maczać w cieście i smażyć na oleju.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: