Wegańska bita śmietana

Składniki:

2 Łyżki śmietany wegańskiej

1 Łyżka mleka kokosowego (tylko gęstego osadu, najlepiej trzymać puszkę mleka kokosowego w lodówce, zanim ją otworzymy)

1 Łyżka soku z cytryny

2 Łyżki margaryny wegańskiej

3 Łyżki cukru pudru

1 Łyżka naturalnej wanilii w płynie (bio, jeśli to możliwe)

Dla smaku, najlepiej zachować te proporcje.

Zmiksować wszystkie składniki najpierw powoli, a potem na najszybszych obrotach. Doskonała do owoców i ciast.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: