Wegański krem na śniadanie

Składniki:

  • Awokado
  • 2 banany
  • Pół szklanki mleka ryżowego lub sojowego, owsianego, migdałowego, orzechowego, kokosowego

Sposób przygotowania:

  • Awokado i banany obrać i pokroić, a następnie wrzucić do blendera.
  • Wlać pół szklanki wybranego mleka wegańskiego i zmiksować, aż do powstania jednolitej masy.

Niepozorny przepis, ale krem smaczny!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: