Wegańskie placki selerowe

Składniki:

0,5 szklanki płatków owsianych

1 mały seler

1 łyżka siemienia lnianego

sól

wrząca woda

olej do smażenia

Przygotowanie:

Płatki owsiane zalać wrzącą wodą, odstawić na 10 minut. Następnie dodać starty seler, sól i siemię lniane. Jeśli ciasto jest za gęste dodać wodę. Smażyć jak placki ziemniaczane.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: